• Kit ajánlotok, hová jelentkezzek be?

  Oldalunkon találsz egy szalonlistát, nézz körbe és válaszd ki a hozzád legközelebbi szalont. Náluk a legújabb Schwarzkopf Professional termékeket és szolgáltatásokat tudod kipróbálni, köztük a Fibreplex hajkötés-erősítő rendszert is.

 • Miért ajánljuk professzionális termékeinket?
  • Széleskörű ápoló családdal rendelkezünk, amivel minden haj- és fejbőrprobémát tudunk kezelni.
  • Célunk a haj tökéletes védelme, felkészült fodrászaink a hajtípusodnak megfelelő ápoló és finish termékeket tudják neked ajánlani.
  • Tudjuk, hogy nem ez az elsődleges szempont, de mégis nagyon fontos, hogy termékeink csomagolása és megjelenése is teljesen innovatív és divatos, kellően kifinomult és figyelemfelkeltő. Egyből megszereted!
 • Miért érdemes Schwarzkopf Professional szalonba járni?

  A Schwarzkopf Professional termékekkel dolgozó szalonok igazi védjegyei a minőségnek. A márka használói rendszeresen vesznek részt továbbképzéseken és mindig olyan termékekkel dolgoznak, melyek innovatívak és a magas minőséget képviselik. Szalonjaikban teljeskörű kiszolgálásra számíthatsz és arra is, hogy fodrászod ismeri a legújabb trendeket, az aktuális divatokat. Próbáld ki és többet nem fogsz mást választani! Kíváncsiak vagyunk tapasztalataidra, ezért ha van kedved, írd meg, melyik szalont próbáltad és milyen tapasztalataid vannak. Itt találod elérhetőségünket.

 • Miért válassz professzionális terméket az otthoni hajápoláshoz?

  A lakossági és a professzionális termékek között nagyon nagy különbség van, ráadásul az sem mindegy, hogy te magadnak választasz egy terméket, vagy azt szakember ajánlja neked. Éppen ezért érdemes a szalonkezelést követően megkérdezned fodrászod arról is, hogy a te hajtípusodnak melyik a megfelelő ápoló és tisztító termékcsalád, illetve melyik finish termékkel tudod elérni a kívánt hatást. A legtöbb szalonban ezeket a kisebb kiszerelésű, kifejezetten otthoni használatra szánt termékeket meg is tudod vásárolni. Érdemes kipróbálni, ha hajadnak jót akarsz!