Fibreplex bannerA Fibreplex a Schwarzkopf Professional újdonsága, mely egy innovatív, három lépéses hajkötés-erősítő rendszer, ami szőkítés, festés és világosítás során védelmet ad a hajnak. Ezentúl nem kell kompromisszumot kötnöd: hajad egészsége tökéletes védelmet kap szőkítés, hajfestés és világosít során is.

A Fibreplex az innovatív Fibre Bond Technológiának köszönhetően erős szerkezeti kötéseket hoz létre a hajban, ennek köszönhetően a haj nem sérül, sőt, a végeredmény egy még épebb, egészségesebb és fényesebb haj – annak ellenére, hogy vegyi kezelést hajtottunk végre rajta.

A Fibreplex kezelés elsősorban a Schwarzkopf Professional szalonokban érhető el. A termékcsalád No. 3 terméke a Bond Maintainer, mely a kezelést követően az otthoni ápolásra lett kifejlesztve, célja, hogy fenntartsa a jelentősen javult hajminőséget.

5 + 1 ok, miért érdemes kipróbálnod a Fibreplex hajkötés-erősítő extra szolgáltatást

  1. Hajad a szőkítés, világosítás és festés során még egészségesebb, fényesebb lesz.
  2. A hajszín nem változik a plusz szolgáltatás hatására, a hajminőség kimagasló lesz.
  3. A Fibreplex használatával a hatóidő sem változik, így a vegyi kezelés éppen annyi időt vesz igénybe, mint amennyi eredetileg lenne.
  4. Hajad a kezelés hatására hosszantartó, extra fényt kap.
  5. Nincs többé szöszös haj, hiszen a Fibreplex kezeléssel a haj felszíne teljesen simává válik.

+1 Hajad a kezelést követően sokkal könnyebben kezelhető, fésülhető.

A Fibreplex a Schwarzkopf Professional újdonsága, mely egy innovatív, három lépéses hajkötés-erősítő rendszer, ami szőkítés, festés és világosítás során extra védelmet ad a hajnak. Ezentúl nem kell kompromisszumot kötnöd: hajad egészsége tökéletes védelmet kap szőkítés, hajfestés és világosít során is - akár 94%-al kevesebb töredezett haj*.
Nézd meg a többi sikertörténetet is oldalunkon. Kattints!

*FIBREPLEX termék használatával történő szolgáltatás esetén a normál szolgáltatáshoz képest