Az Oil Ultime maguktól feloldódó és elpárolgó olajai pehelykönnyű hajérzetet és igazi szalon-spa élmény biztosítanak. Minden hajtípus szépítésére alkalmasak, miközben segítenek elfelejteni a stresszes hétköznapok minden nyűgét.

Az Oil Ultime érzéki, aromaterápiás szolgáltatás Kazue Gill 20 éves szakmai tapasztalatán nyugszik. Szakértőnk és nagykövetünk az Oil Ultime fejlesztéséhez csak a legértékesebb összetevőkből válogatott – a magas teljesítményű, természetes eredetű olajoktól, a pezsdítő aromájú illóolajokig. A modern kori aromaterápia ihlette természetes eredetű, finomított olajok a hajat csábítóan puhává és ragyogóan fényessé varázsolják.

 

Az Oil Ultime sikerének három esszenciális pillére

Az új Oil Ultime minden formulája a legértékesebb természetes olajokat tartalmazza, ezek az argán, marula, rózsa és fügekaktusz olaj. A súlytalan összetételű ápoló termékek minden hajtípust feltöltenek és szebbé varázsolnak.

A többszintű tisztítási folyamat zálogaként csak az olajok legértékesebb összetevőit és tápanyagait használjuk fel, amelyek a hajat puhává, finom szálúvá varázsolják és sugárzó fénnyel vonják be. Finoman bevonják a hajszálakat, kitöltik a haj szerkezetében meglévő porózus területeket, de közben a felesleg azonnal elpárolog, vagy egyszerűen kimosható a hajból.

Az aromaterápiát a különféle kultúrák már az ókortól kezdve használják. Hagyományos felhasználása során a természetből kinyert illóolajokat veszik igénybe, amelyekről tudják, hogy jó hatással vannak a testi-lelki bajokra.

 

Harmony Ceremony

Ez a szolgáltatás egy érzéki utazás az aromaterápia világába, amely az Oil Ultime Essential Oil Illóolajait hámlasztó fejmasszázzsal kombinálja a testi és lelki béke megtalálásához. A ceremónia készíti elő a fejbőrt és a hajat a szépítéshez. A vendég – lelki állapotától függően – személyre szabottan választhat az Oil Ultime Essential Oil Energizáló és Relaxáló illóolaj között.

 

Oil Ultime Oil-In-Scrub

A fejbőrradír formulája értékes argán héj darabkák, lótuszvirág kivonat és természetes eredetű olajok kombinációjával tisztítja a fejbőrt. Segít fellazítani a lerakódásokat és az elzáródott pórusokat. Ezt követően a haj és fejbőr szépítését a magas teljesítményű, mégis pillekönnyű olajokkal folytatjuk, legyen szó vékonyszálú- és normál hajról (Oil Ultime Marula és Rózsa szortiment) vagy durva tapintású hajról (Oil Ultime Argán és Fügekaktusz Olaj széria). A kezelés végén, utolsó simításként az Oil Ultime Hajápoló Olajait használjuk, amelyek ragyogó csillogást és fenséges puhaságot kölcsönöznek a hajnak.

 

 

Az Oil Ultime termékcsalád további tagjai 

Oil Ultime Marula & Rózsa sorozat vékonyszálú és normál hajra:

Oil Ultime Light Oil-In-Sampon

A tiszta sampon gyengéden tisztítja és szépíti a vékonyszálú és normál hajat, de nem nehezíti el. A benne található Marula és Rózsa olaj táplálja a hajat és fokozza eredeti fényét. 

 

Oil Ultime Light Oil-In-Spray Hajbalzsam

Könnyed, luxus, kétfázisú formulája Marula és Rózsa összetevőjével táplálja és szépíti a hajat, miközben könnyű kifésülhetőséget biztosít.

oil ultime marula rose oil in conditioner 200ml 20171109 1

Oil Ultime Light Oil-In-Mousse Hajhab

A Marula és Rózsa olajokat tartalmazó hajhab feltölti és szépíti a vékonyszálú-normál hajtípusokat. Egyenletes hajfelszínt hoz létre, miközben fokozza a haj természetes ragyogását, a hajszálak elnehezítése nélkül.

 

Oil Ultime Argán & Fügekaktusz olajok közepes és durva tapintású hajra:

Oil Ultime Oil-In-Sampon

Argán és Fügekaktusz olajat tartalmazó formulája kíméletesen tisztítja és szépíti a hajat, illetve selymes fényt és simaságot ad a hajnak.

 

Oil Ultime Oil-In-Hajbalzsam

Az Argán és Fügekaktusz olajok luxus összetétele finom csillogást, puha tapintást és könnyű hajérzetet biztosít.

 

Oil Ultime Oil-In-Pakolás

A kínálaton belüli legmagasabb Argán és Fügekaktusz olaj tartalommal rendelkező pakolás luxus összetételével táplálja, kigubancolja, és megszelídíti a hajszálakat, miközben ragyogó fényt és simaságot kölcsönöz, a haj elnehezítése nélkül.

 

Oil Ultime Hajápoló Olajok:

Oil Ultime Marula Hajápoló Olaj

Normál és vékonyszálú hajra.

 

Oil Ultime Rose Hajápoló Olaj

Hidratálja a vékonyszálú és normál hajat.

 

Oil Ultime Argan Hajápoló Olaj

Normál és vastagszálú hajra.

 

Oil Ultime Barbary Fig Hajápoló Olaj

Ápolás és intenzív feltöltés a száraz, durva tapintású hajnak.

 

Kövesd a Schwarzkopf Professionalt a közösségi médiában a @schwarzkopfpro, a @schwarzkopfprohu tag használatával és legyél naprakész az Oil Ultime újdonságaival kapcsolatosan az #OilUltime és #TrueBeauty hashtag segítségével.