A vadonatúj Fibre Clinix termékcsalád a Schwarzkopf Professional legfejlettebb és legintenzívebb regeneráló technológiája, amely teljes mértékben személyre szabható ápolást biztosít a szalon-exkluzív szolgáltatásainak és a mindennapos használatra szánt otthoni hajápoló termékeinek köszönhetően.

 

A személyre szabható hajápolási termékek iránti töretlenül nő. A vendégek olyan termékekre és szolgáltatásokra vágynak, amelyek teljesen megfelelnek az egyedi igényeiknek. Az ideális termék és szolgáltatás megtalálása ugyanakkor nem könnyű feladat, mivel egyidejűleg többféle hajproblémával állunk szemben: a haj egyszerre lehet száraz és sérült, színkezelt és vékonyszálú, épp ezért többre van szükség egy hagyományos hajpakolásnál. Éppen ezért érdemes egy szakember értő kezeire bíznunk magunkat és egy olyan egyedi hajápolási élményt választanunk, amely már számtalanszor bizonyította hatékonyságát. A Schwarzkopf Professional legfejlettebb és legintenzívebb regeneráló technológiájának köszönhetően a korábban kizárólag szalonokban elérhető eredmények már otthon is fenntarthatóak.

A szemet gyönyörködtető, hologramos és pasztell árnyalatú csomagolásnak köszönhetően a termékcsalád nem csak esztétikus megjelenést, de professzionalizmust is sugároz. A magas teljesítményű szolgáltatás pedig egyedi hajápolást és látványos eredményeket kínál már az első használattól kezdve.

Fibre Clinix a szalonban és otthon:

A vendégek napjainkban professzionális tanácsadás és személyre szabott megoldások után kutatnak, amelyek megfelelnek az egyedi igényeiknek. A Schwarzkopf Professional tökéletesen érti ezt, és pontosan ezért kínál az új Fibre Clinix egyedi megoldásokat a hajápolás minden szintjén. A regenerálás a szalonban, a személyre szabott Tribond-szolgáltatással kezdődik, amely azonnal visszaállítja a haj egészséges állapotát.

Tisztítás – a gyengéd, mégis hatékony Fibre Clinix Tribond sampon tisztítja és előkészíti a hajszerkezetet az egyedi Fibre Clinix pakoláshoz.

Intenzív ápolás – a kínálat két Fibre Clinix Tribond pakolást (vékony- vagy vastagszálú hajra) tartalmaz. Az intenzív formulák helyreállítják a haj belső szerkezetét a rugalmasabb és erősebb haj érdekében, valamint lezárják a külső hajszerkezetet a kezelhetőbb és fényesebb eredményekért.

Testre szabhatóság – válaszd ki a megfelelő Fibre Clinix Boostert, keverd össze a hajszükségleteidhez illő Fibre Clinix Tribond pakolással és kezeld egyszerre a haj külső és belső károsodását:

 • Fibre Clinix Vibrancy Booster – színkezelt hajra

 • Fibre Clinix Fortify Booster – károsodott hajra

 • Fibre Clinix Hydrate Booster – száraz hajra

 • Fibre Clinix Volumize Booster – vékonyszálú hajra

 • Fibre Clinix Tame Booster – kezelhetetlen hajra

Schwarzkopf FibreClinix 2020 Lab 03 434 Fond HR kicsi

A hajfestés után:

Az erőteljes regeneráló teljesítményének és a testre szabhatóságának köszönhetően a Fibre Clinix az ideális hajfestés utáni szolgáltatás mindazoknak, akik erősebb és élénkebb hajról áhítoznak. A Fibre Clinix az otthoni használat mellett lezárja a festékpigmenteket, így pedig lényegesen hosszabb színmegtartást biztosít!

Otthoni fenntartás:

Ha hosszan tartó eredményekre vágysz, folytasd a hajápolást az otthoni használatra szánt, saját hajszükségleteidnek megfelelő termékekkel. Minden termékcsaládot a bőrápolásban már bizonyított hatóanyagok ihlettek:

 • Fibre Clinix Vibrancy – az alfa-hidroxi-sav (AHA) tartalmú formula kiemeli az élénk hajszínt a hosszan tartó színeredmények érdekében

 • Fibre Clinix Fortify – a nikotinamiddal gazdagított formula megerősíti és táplálja a hajrostokat

 • Fibre Clinix Hydrate – a szkvalén-komplex tartalmú formula egyensúlyba hozza a haj nedvességtartalmát és segít az elasztikusság fokozásában

 • Fibre Clinix Volumize – a phytokine hatóanyagnak köszönhetően a formula könnyed hajérzetet és dús hatást biztosít

 • Fibre Clinix Tame – a ceramid tartalmú formula láthatóan kezelhetőbbé és simává varázsolja a hajat

Minden otthoni használatra szánt Fibre Clinix termékcsalád az alábbi termékekben érhető el: sampon, balzsam, hajban maradó balzsam, pakolás és booster. A szolgáltatás különlegessége többek között abban rejlik, hogy a különböző Fibre Clinix Boosterek és a Fibre Clinix pakolások keverhetőek egymással, a szolgáltatás ezáltal pedig egyszerre több hajszükségletet képes megcélozni.

Schwarzkopf FibreClinix 2020 Clean 09 203 HR kicsi

Fibre Clinix technológia:

A Schwarzkopf Professional intenzív regeneráló technológiájának köszönhetően a Fibre Clinix korábban soha nem látott szintre emeli a hajápolást a személyre szabható, szalon-exkluzív szolgáltatásaival és otthoni használatra szánt termékeivel:

 • Triple Bonding technológia – a kötéserősítő technológiák következő generációja, amelyet 10 év kutatás eredményeire alapozunk. Új kötéseket képez a hajban, így belülről erősíti meg a hajszerkezetet, amitől az akár 10x erősebbé válik*

 • C21-technológia – rendkívül hatékony kondicionáló technológia, amely azon dolgozik, hogy megvédje a sérült haj külső rétegét. A C21-technológia regenerálja a hajban található 21 lipidből álló láncot, amitől a kutikula közelebb kerül a természetes állapotához, ezáltal pedig fényesebbé és kezelhetőbbé válik

A Tribond sampon és pakolások használata mellett a technológia helyreállítja a haj külső és belső szerkezetét akár 60 napra**, valamint teljesen lezárja a porózus hajfelszínt***.

Fibre Clinix online és digitálisan:

Az új Fibre Clinix termékekkel és szalon-exkluzív szolgáltatásokkal kapcsolatos további információért lépj kapcsolatba a helyi Schwarzkopf Professional képviselőddel vagy látogass el a schwarzkopfpro.com/fibreclinix honlapra.  Ha te sem tudsz betelni a lebilincselő oktatási tartalmainkkal, mindenképp nézd át a szeminárium-kínálatunkat vagy látogass el az ASK eAcademyre: ask-elearning.com.

Meríts új ihletet minden nap a Schwarzkopf Professional közösségi média csatornáiból (@schwarzkopfpro), és fedezd fel, hogy milyen káprázatos, személyre szabható eredmények érhetőek el ezzel a különleges termékcsaláddal a #FibreClinix-en keresztül.

Az új Fibre Clinix termékek és szolgáltatások 2020 szeptemberétől érhetőek el.

220143 SKP20 Animation FC Retail Tray V2 HR

*A Fibre Clinix termékcsalád használatával kapott eredmény kezeletlen hajjal összehasonlítva

**A Fibre Clinix otthoni hajápoló termékcsalád használata mellett

***Nedves hajon végzett fésülési teszt eredménye kezeletlen hajjal összehasonlítva