Minden igyekezetünkkel és a legújabb innovációkkal segítjük a fodrászainkat, hogy könnyebb legyen számukra az átalakuló új világhoz való alkalmazkodás. A díjnyertes Schwarzkopf Professional SalonLab Analyzer és a hozzá kapcsolódó konzultációs applikáció a fodrászok szakértelmét adatalapú ismeretekkel kombinálja a valóban személyre szabott, szalon-exkluzív vendégélmény érdekében.

 

 A márka történetében először a 120 éves szakmai tapasztalatunkat a legújabb digitális technológia vívmányokkal ötvöztük egy olyan átfogó rendszer megalkotásának érdekében, ami:

  • Adatalapú információkkal látja el a fodrászokat

  • Tényekre alapozott, a vendég hajszükségleteinek megfelelő vendégélményt kínál

  • A SalonLab konzultációs applikációnak köszönhetően precíz termék- és szolgáltatásajánlást kínál

A program sikeres európai és ázsiai tesztelését követően a Schwarzkopf Professional izgatottan mutatja be 2020 szeptemberében a forradalmi újdonságnak számító SalonLab-technológiát a világ újabb és újabb régióiban, beleértve Európát, a Közel-Keletet és Afrikát és a jövő év elején az Egyesült Államokat.

“Egy forradalmi újdonságról van szó. Nem csak a jövő szalonját hozza el a jelenbe, de a Schwarzkopf Professional SalonLab új szintre emeli mindazt, amit korábban a vendégélményről tudni véltünk.”

– Schwarzkopf Professional Nemzetközi Colour Nagykövet, Lesley Jennison

 Schwarzkopf Professional SalonLab Smart Analyzer:

A Schwarzkopf Professional SalonLab Smart Analyzerrel a fodrászok minden esetben a vendég egyéni hajszükségleteinek és -típusának megfelelő termékeket és szolgáltatásokat választhatják, amelyeket a haj molekuláris felépítésére alapozhatnak. Ez a forradalmi technológia infravörös közeli szenzorokkal a haj belső állapotát méri a korábbi hajdiagnózisokkal ellentétben, amik kizárólag a külső hajfelszínt elemezték. A könnyű, kézben elférő, ergonomikus kialakítású eszköz haptikus jelzésekkel kommunikál, azonnali eredményeket és kényelmes használatot biztosít.

 Salon Lab CES 2018 38 HR

 Schwarzkopf Professional SalonLab konzultációs applikáció:

A SalonLab Smart Analyzerhez egy rendkívül felhasználóbarát Schwarzkopf Professional SalonLab konzultációs alkalmazást is biztosítunk, amely a SalonLab Smart Analyzerhez kapcsolódva megjeleníti a konzultációs folyamatot. Az intelligens alkalmazás egy átfogó hajprofilt állít fel, amit a fodrászok a szakmai tudásuk alapján kiértékelnek, majd érthető és tényszerű tájékoztatást nyújtanak a vendégeiknek, ezáltal pedig korábban nem látott szintre emelik a konzultációs élményt!

Négy egyszerű lépésen és az innovatív eszközeinken keresztül forradalmasítottuk a szalonélményt: 

  • Szakértői input: végigvezeti a fodrászokat és vendégeket a hajtörténet és célok azonosításához

  • Elemzés: egy egyszerű és gyors szkennelési folyamaton keresztül

  • Eredmény: egyéni hajdiagnózis eredmény az alkalmazáson keresztül

  • Ajánlás: egyedi hajprofil felállítása a személyre szabott szalon-exkluzív szolgáltatással és otthoni hajápoló termékekkel

Salon Lab CES 2018 50 HR

Schwarzkopf Professional SalonLab Analyzer & Smart App és Fibre Clinix:

A mélyreható hajápolás iránt elkötelezett Schwarzkopf Professional a frissen bevezetett Fibre Clinix termékcsalád mellé rendelkezésre bocsátja a SalonLab Smart Analyzert és konzultációs alkalmazást is. Mindez pedig szemet gyönyörködtető, holografikus részletekkel díszített, pasztell árnyalatú csomagolásban érkezik. Ez az egyedülálló termékcsalád nagyon hatékony, személyre szabható hajápolást, ezáltal pedig látványos eredményeket biztosít már az első használattól kezdve.

Az intenzív regeneráló teljesítményének és tökéletes személyre szabhatóságának köszönhetően a Fibre Clinix a szalonban az egyedi Tribond szolgáltatással kezdődik, amely a SalonLab Smart Analyzer eredményeire épül. A hajápolás otthon a vendég különböző hajszükségleteinek megfelelő termékcsaláddal folytatódik, amelynek meghatározásában a SalonLab konzultációs alkalmazás segíti a szakembereket.

Próbálja ki partner szalonjainkban!