Ebben a trendben kétségkívül a színek dominálnak! A színek ereje egy inspiráló és varázslatos világot tár fel előttünk, ahol mindenkinek lehetősége van arra, hogy valami olyat alkosson, amelyet korábban még senki.

A sokszínűség és egyediség a világ legnagyobb sikertörténete marad, a Schwarzkopf Professional 2019:2 Essential Looks kollekciója pedig elhozza a tökéletes egyensúlyt: a trendek nem csak a divatimádók szívét melengetik meg, hanem az egyszerű, viselhető és mindennapi lookok kedvelőit is.

Adj új lendületet a hajfestési szolgáltatásaidnak a Schwarzkopf Professional IGORA COLOR10 márkájával még ma!

2019 júniusban a Schwarzkopf Professional megbízható és kimondottan gyors hajfestés szolgáltatásokra tervezett márkája, az IGORA COLOR10 hat tartós, természetes hatású, hideg árnyalattal bővíti a szortimentjét – trendi hajszínek, mindössze 10 perc alatt! Ha eleged van az időigényes hajfestésekből, ám nem szeretnél lemondani a káprázatos színekről, keresd az IGORA COLOR10 szolgáltatásokat a Schwarzkopf Professional szalonokban.


IGORA COLOR10: Fast-Colour-technológia

A gyorshordozóként működő aminosavhordozó-technológiának köszönhetően, a színpigmentek gyorsabban épülnek be a hajszálakba.
Az IGORA COLOR10 nem csak, hogy 10 perc alatt képes kifejteni a hatását, de az ápoló formula hosszan tartó színeredményt és akár teljes fedést is biztosít.

Igora Color10 flatlay2

IGORA COLOR10: ÚJ Lookok és szolgáltatások szalonoknak

Az új IGORA COLOR10 szolgáltatások a természetes és hideg árnyalatok lenyűgöző választékát kínálják, amelyek mindegyikével kifinomult, diszkrét, mégis trendi eredmények érhetőek el! Két vadonatúj, szalonok számára kifejlesztett szolgáltatást alkottunk meg, amelyekkel a szakemberek teljes mértékben kihasználhatják az új árnyalatok előnyeit:

Ha kifinomult, vagány lookot szeretnél, válaszd a színeket káprázatosan kiemelő Colour Grading technikát. A lookot a szabadkézi technikával, finom árnyalással érjük el. Vigyél fel sötétebb árnyalatokat a lenőtt részekre, a haj hosszán pedig dolgozz szőkébb tónusokkal, és garantált a természetes hatású, kiegyensúlyozott végeredmény!

A Shine Halo look egy finom árnyalatokat kombináló, multidimenziós hatású stílus. Ennél a looknál három különböző árnyalattal dolgozunk, amelyeket hátulról előre, leválasztásonként viszünk fel. A leválasztások mértékét és a kiválasztott árnyalatokat igazítsd a haj hosszához és sűrűségéhez, hogy az eredmény egy ragyogó frizura legyen.

Az IGORA COLOR10 teljes, 32 árnyalatból álló szortimentje egymással teljes mértékben keverhető, amely lehetővé teszi a fodrászoknak, hogy erősítsék a szalonjuk üzleti potenciálját a gyümölcsöző szolgáltatásokon – például a gyors tőfestésen, színpanelek elhelyezésen vagy gyorsfestésen – keresztül. A rövidebb szolgáltatási időnek köszönhetően az IGORA COLOR10 a tökéletes választás az utcáról betévedő vendégeknek, a bizonytalanoknak és mindenkinek, aki értékeli a gyors hajfestési szolgáltatásokat.

További információért keresd az IGORA COLOR10 portfóliót – beleértve a legújabb természetes hatású és hideg árnyalatokat, illetve az ezekhez megfelelő technikákat – a Schwarzkopf Professional weboldalán: www.schwarzkopfpro.com. Váltsd valóra az elképzeléseidet az ASK Education hajfestési szemináriumaival!

Ne felejtsd el követni a @schwarzkopfpro-t a közösségi médiában, és maradj naprakész a legújabb IGORA COLOUR10 lookokkal és inspirációval az #IGORACOLOR és #IGORA hashtageken keresztül.

Igora Color10 2

Tapasztalataink szerint a vendégek a szőke hajszínen túl vágynak a trendi hideg és matt barna árnyalatokra is, amelyek kifinomult megjelenést kölcsönöznek viselőjének. A Schwarzkopf Professional válasza az Essential Looksban bemutatott IGORA RAW Essentials kollekció, amelyet új árnyalatokkal, innovatív, új technikákkal és a legújabb inspirációval gazdagítottunk.

A hosszú haj formázása radikálisan változik. A modern trendek az egyedibb, könnyen megalkotható stílusok felé fordulnak és maguk mögött hagyják a tökéletesen beállított lookokat.

Shot08_LuxeVibe_Core_Osis_Model4_00334_v6_CMYK_WR.JPEG

Megérkezett a Schwarzkopf Professional első számú szőke hajra szánt márkájának legújabb innovációja! Ismerd meg az ÚJ balayage - élményt a BLONDME termékeinek erején keresztül.

A kifinomult nők és a prémium szalonok igényei alapján kifejlesztett BLONDME termékek mindent megadnak a profi coloristoknak, amire a Schwarzkopf Professional termékektől elvárt, valódi és páratlan szőke lookok megalkotásához szükségük lehet.

Bár szinte mindannyian imádjuk a nyári pezsgést, a saját bőrünkön tapasztaltuk meg, hogy gyakran a hajunk sínyli meg ezt az időszakot: a nap, tengeri só, klór és a melegebb levegő hamar kiszárítja és kezelhetetlenné változtatja még a legegészségesebb hajviseleteket is.

Szerencsére a Schwarzkopf Professional tovább tökéletesített BC Sun Protect termékcsaládja pontosan tisztában van azzal, hogy mire van szüksége a naptól károsodott hajnak!